Bossemans en Coppenolle

Boulevard-komedie van Loge 10 met o.a Carry Goossens, Daan Hugaert, Michiel Demeyer e.v.a. Een volkse komedie over vriendschap, liefde en… voetbal Twee boezemvrienden, Frans Bossemans en August Coppenolle (Carry Goossens en Daan Hugaert), staan op het punt om hun jarenlange vriendschap bezegeld te zien door het huwelijk van Frans' zoon Tuur en Augusts dochter Georgette.

Locatie

Asse 1730 Huinegem 2 Cultuurzaal Oud Gasthuis

Twee boezemvrienden, Frans Bossemans en August Coppenolle (Carry Goossens en Daan Hugaert), staan op het punt om hun jarenlange vriendschap bezegeld te zien door het huwelijk van Frans' zoon Tuur en Augusts dochter Georgette.
De twee mannen dagdromen nog maar net over de toekomst of Madame Violette - de onweerstaanbare huurster van August- maakt haar intrede in Frans’ leven…

Vanaf dit moment begint de spreekwoordelijke 'miserie'. De charmes van madame Violette helpen haar immers om Frans, een goedgelovige weduwnaar, aan te zetten om zich in te schrijven in de supportersclub van de voetbalploeg 'FC De Rode Draken'. Meer zelfs, ze slaagt er ook in om hem ervan te overtuigen zijn talentvolle zoon te laten inschrijven als speler bij de ploeg.

Wanneer dit nieuws de familie Coppenolle bereikt, gaan de poppen aan het dansen. Mevrouw Coppenolle is immers een hartstochtelijke supporter van 'Racing De Purpere Beren'. Laat nu net deze twee voetbalploegen aartsrivalen zijn in dezelfde gemeente!

Een jarenlange vriendschap én een trouwerij dreigen in het water te vallen…

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
14.00

€ 14,00 Basistarief: € 14,00; ABO +21: € 14,00; VVK: € 16,00; KA: € 18,00
Als lid van de Gezinsbond krijg je ter plaatse 2€ korting op je “lidkaart waarmee je spaart”
Vergeet dus niet jouw lidkaart/spaarkaart mee te brengen

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Contacteer ons voor verdere vragen.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Zo Nov 24
Locatie

ASSE

Zo Dec 01
Locatie

Zellik

Vr Dec 06
Locatie

Asse