De geboorte van een moeder

"De geboorte van een moeder" door Lieve Van Weddingen

Locatie

Asse 1730 Huinegem 2 Bib Asse

Je bent net bevallen, wordt bedolven onder felicitaties en aangespoord om te genieten van “de mooiste periode van je leven”. Maar jij voelt het zo niet. Die roze wolk lijkt verder weg dan ooit, je twijfelt aan alles. Je voelt je verdrietig en huilt meer dan je gewoon bent. Je voelt je onzeker, angstig en vraagt je af waar je in godsnaam aan bent begonnen. Misschien heb je wel spijt van je keuze voor een kind. Bij de huisdokter doe je je verhaal en hoor je het woord depressie vallen. Maar je voelt bij jezelf dat je geen postpartum depressie hebt. Wat is er dan wél aan de hand?

Lieve Van Weddingen vertelt waarmee zoveel moeders worstelen maar waarover niet gepraat mag worden. Op een interactieve en concrete manier met een vleugje humor wordt dit veelbesproken thema uit de doeken gedaan. Lieve werkt als therapeut en coach al meer dan tien jaar met moeders die na de geboorte van hun kindje het evenwicht kwijt zijn geraakt.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
Gratis
Inschrijven

Telefonisch: 02 452 56 34 Via e-mail: bibliotheek@asse.be of via balie Bib

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Wo Okt 30
Locatie

Affligem

Za Nov 16
Locatie

Kaatsheuvel