UITGESTELD Lentetennis THOF 2020

De Gezinsbond van Asse-Bekkerzeel-Kobbegem biedt tennislessen aan en dit voor zowel de prille beginner als voor de gevorderde speler van elke leeftijd (ook voor beginnende volwassenen). De jongsten maken kennis met tennis op een speelse wijze. Voor gevorderde tennissers komen naast de technische aspecten eveneens spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is in wedstrijden.

Locatie

Asse 1730 Potaarde 14 Sportloods van Asse (Achter het zwembad)

De lente komt stilaan weer in zicht. Tijd dus om plannen te maken voor een tof en sportief uurtje in de week. Want na de paasvakantie biedt de Gezinsbond van Asse tennislessen aan en dit voor zowel de prille beginner als voor de gevorderde speler van elke leeftijd (ook voor beginnende volwassenen).

De jongsten maken kennis met tennis op een speelse wijze. Bij hen wordt gewerkt volgens de kleuren van Tennis Vlaanderen (blauw, rood, oranje, groen). Voor gevorderde tennissers komen naast de technische aspecten eveneens spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is in wedstrijden. Ook kan je een tennisterrein huren in functie van de beschikbaarheden om samen met je tennismaten of familie op eigen tempo recreatief te sporten.

De tennislessen worden gegeven op maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Voor de jongste kinderen vanaf 5 / 6 jaar (geboren in 2014) gaan de lessen door tussen 18 en 19 uur. De jongeren zijn aan de beurt na de kinderen, afhankelijk van de bezetting. De volwassenen spelen later op de avond tot 22 uur.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
90.00

 Leden van de Gezinsbond:
 voor de kinderen jonger dan 12 jaar; zowel initiatie als gevorderden 70 € ;
 voor jongeren tussen 12 en 18 jaar; zowel initiatie als gevorderden 80 €;
 voor volwassen zowel initiatie als gevorderden 90€.
KORTINGEN voor gezinnen: Het 2de (jongste) gezinslid geniet van 10% korting, het 3de gezinslid van 20% korting, het 4de gezinslid van 40% en de volgende gezinsleden van 50% korting.
 Niet-leden van de Gezinsbond: U kan zich steeds aansluiten via de website à 41 euro per kalenderjaar; indien u dit niet wenst betaalt u 10 euro extra op de bovenvermelde prijzen per persoon.

Inschrijven

Verdere info kan je aanvragen via het mailadres tennis.gezinsbond.asse@gmail.com en kan tot 12 APRIL bij voorkeur online https://forms.gle/Hh2hu2qrikB1WeDD9.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten