Kleuterbeweging

Wat?
Via speelse bewegingsvormen kleuters hun motorische vaardigheden te laten ontwikkelen. We doen dit aan de hand van het gevarieerd bewegingsprogramma Multimove. Bij Multimove staan 12 fundamentele bewegingsvaardigheden centraal. Waarbij de nadruk voornamelijk op het plezier ligt en er niet een bepaalde sporttak zichtbaar zal zijn.

Wie?
De bewegingsmomenten zijn bedoeld voor kleuters vanaf de leeftijd van 2,5 jaar en schoolervaring. Elk kindje kan een gratis proefles komen volgen.

De bewegingsmomenten duren 50 minuten, maar voor elke groep zijn er 60 minuten voorzien, zo is er ruimte om vragen te stellen.

*In deze groep kunnen ook leerlingen van het eerste leerjaar aansluiten, indien ze reeds deelgenomen hebben aan kleuterbeweging gezinsbond Asse-Bekkerzeel-Kobbegem.

De meeste Vlaamse ziekenfondsen voorzien een tussenkomst voor het inschrijvingsgeld bij een sportclub. Breng gerust het papier hiervoor mee, zo kunnen wij dit invullen voor jullie.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.