Inschrijving Lente Tennis

Inschrijving Lente Tennis

 

Het lijkt nog ver weg, maar de lente komt alweer stilaan in zicht. Tijd dus om plannen te maken voor een tof sportief uurtje in de week. Want na de paasvakantie biedt de Gezinsbond van Asse tennislessen aan en dit voor zowel de prille beginner als voor de gevorderde speler van elke leeftijd (ook voor beginnende volwassenen).

 

Voor de jongsten gebeurt het tennissen op een speelse wijze, voor de kinderen wordt gewerkt volgens de kleuren van Tennis Vlaanderen (blauw, rood, oranje, groen). Voor gevorderde tennissers komen eerder spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is voor wedstrijden en eventueel competitiespelers. Ook kan je een tennisterrein huren om samen met je tennismaten of familie op eigen tempo recreatief te sporten.

 

De tennislessen worden gegeven op maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Voor de jongste kinderen vanaf 5 / 6 jaar (geboren in 2013) gaan de lessen door tussen 18 en 19 uur. De jongeren zijn aan de beurt na de kinderen, afhankelijk van de bezetting. De volwassenen spelen later op de avond tot 22 uur.

 

Hoe inschrijven? Alle info vind via de link op www.gezinsbond-asse.be en gebeurt VOOR 14 APRIL bij voorkeur online https://goo.gl/forms/0PJYdses0W1lVhmz2 of via het mailadres tennis.gezinsbond.asse@gmail.com.

 

Waar? In de Sportloods van Asse (achter het zwembad): Potaarde 14, 1730 Asse.

Wanneer? Vanaf 23 april tot en met en met 27 juni (in september starten de winterlessen 2019-2020). Geen lessen op 30 mei en op 4, 10, 11 en 13 juni (examens).

Wat nodig? Sportschoenen zijn essentieel! Voor beginnende kidstennissers zijn er tennisrackets beschikbaar.

Groepsindeling? De grootte van de groepen is beperkt tot 4 personen per terrein. Echter, voor de jonge kinderen / beginners, kan de groep vergroten tot maximaal 6 per terrein afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Proeflessen? Voor instappende tennissers is er mogelijkheid tot 2 kennismakingslessen. Gelieve dit te vermelden bij inschrijven.

Prijs? In totaal worden 8 lessen voorzien van telkens 1 uur. De exacte individuele data volgen na inschrijving op 17  april (na inschrijving en betaling).

  • Leden van de Gezinsbond:
  • voor de kinderen jonger dan 12 jaar; zowel initiatie als gevorderden 67 € ;
  • voor jongeren tussen 12 en 18 jaar; zowel initiatie als gevorderden 77 €;
  • voor volwassen zowel initiatie als gevorderden 87 €.

KORTINGEN voor gezinnen: Het 2de (jongste) gezinslid geniet van 10% korting, het 3de gezinslid van 20% korting, het 4de gezinslid van 40% en de volgende gezinsleden van 50% korting.

  • Niet-leden van de Gezinsbond:  U kan zich steeds aansluiten via de website à 40 euo per kalenderjaar; indien u dit niet wenst betaalt u 10 euro extra op de bovenvermelde prijzen per persoon.

De verzekering bij de Gezinssportfederatie (GSF), dient eenmalig betaald te worden per kalenderjaar en is geldig voor elke sport (zwemmen, turnen,…) georganisserd via Gezinssport Vlaanderen tot 31.12.2019. Voor jongeren tot 18 jaar kost deze verzekering 7,00 euro, vanaf 18 jaar is dit 9,00 euro per persoon. Alle wintertennissers hebben deze verzekering reeds betaald voor 2019, en hoeft dus niet meer betaald te worden.

 

Verantwoordelijke tennis: Hans Van der Meersch, tennis.gezinsbond.asse@gmail.com Tel. 02 461 19 26 (na 18u30).

Zin om te helpen?

Ontdek de voordelen om vrijwilliger te worden bij de Gezinsbond.