Tennis THOF

Tennis THOF

Gezinsbond

 

Afdeling Asse – Bekkerzeel – Kobbegem

Contact tennis:

Sportclub THOF: Tennis

Sportverantwoordelijke: Hans Van der Meersch

Secretariaat: Baaskouter 49,  1730 Asse

Tel. 02 461 19 26 (na 18u30)

 

e-mail. tennis.gezinsbond.asse@gmail.com

Twee inschrijvingsmomenten zijn voorzien: Het eerstvolgende vanaf half maart voor de lente en vanaf begin augustus voor de herfst en winter.

De lentereeks bestaat uit een 8-tal trainingen. Voor beginners is deze ideaal om in te stappen, te proberen. Dit kan voor kinderen die in het 3de kleuterklas zitten (5-6 jarigen). Voor ervaren tennissers is deze reeks handig om feedback te krijgen bij het combineren met eigen training of competitie- interclubmatchen.

 

Praktische organisatie? De tennistrainingen gaan wekelijks door op hetzij maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Voor de jongste kinderen vanaf 6 jaar (of 3de kleuter) gaan de lessen door om 18 uur. De volwassenen spelen later op de avond tot 22 uur.

 

Waar? In de Sportloods van Asse (achter het zwembad): Pastinakenstraat 31 te 1730 Asse.

Wanneer? De trainingen starten vanaf de week van 17 april 2023. De trainingen lopen tot einde juni. Er is wekelijks 1 uur training (exclusief officiële vakantiedagen).

 

Wat nodig? Sportschoenen zijn essentieel! Voor beginnende tennissers zijn er tennisrackets beschikbaar.

 

Groepsindeling? De grootte van de groepen is beperkt tot 4 personen per terrein. Echter, voor de jongste kinderen / beginners, kan de groep vergroten tot maximaal 6 per terrein.

 

Proeflesjes? Voor instappende tennissers is er mogelijkheid tot 2 gratis kennismakingslessen. Gelieve dit te aan te vinken op het inschrijvingsformulier.

 

Prijs? Onze kostprijs houden we democratisch met inbegrepen ongevallenverzekering bij Gezinssport Vlaanderen met kortingen voor leden van de Gezinsbond.

 

 

Hoe deelnemen? Hou onze website in het oog of stuur een mail zodat wij je op de hoogte houden bij veder nieuws.

Meer info zie https://assebekkerzeelkobbegem.gezinsbond.be/tennis-thof

of per e-mail tennis@gezinsbond-asse.be  of telefonisch 02 461 1926 (na 18u00).

We kijken er naar uit om je te ontmoeten om samen de mooiste sport ter wereld te ontdekken!

Het trainersteam