Tennis THOF

Tennis THOF

De Gezinsbond van Asse biedt tennislessen aan en dit voor zowel de prille beginner als voor de gevorderde speler van elke leeftijd (ook voor beginnende volwassenen).

De jongsten maken kennis met tennis op een speelse wijze. Bij hen wordt gewerkt volgens de kleuren van Tennis Vlaanderen (blauw, rood, oranje, groen). Voor gevorderde tennissers komen naast de technische aspecten eveneens spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is in wedstrijden. Ook kan je een tennisterrein huren om samen met je tennismaten of familie op eigen tempo recreatief te sporten.

De tennislessen worden gegeven op maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Voor de jongste kinderen vanaf 5 / 6 jaar gaan de lessen door tussen 18 en 19 uur. De jongeren zijn aan de beurt na de kinderen, afhankelijk van de bezetting. De volwassenen spelen later op de avond tot 22 uur.

Waar? In de Sportloods van Asse (achter het zwembad): Potaarde 14, 1730 Asse.

Wat nodig? Sportschoenen zijn essentieel! Voor beginnende kidstennissers zijn er tennisrackets beschikbaar.

Groepsindeling? De grootte van de groepen is beperkt tot 4 personen per terrein. Echter, voor de jonge kinderen / beginners, kan de groep vergroten tot maximaal 6 per terrein afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Proeflessen? Voor instappende tennissers is er mogelijkheid tot 2 kennismakingslessen. Gelieve dit te vermelden bij inschrijven.

Prijs? In totaal worden 8 lessen voorzien van telkens 1 uur. De exacte individuele data volgen na inschrijving.

  • Leden van de Gezinsbond:
  • voor de kinderen jonger dan 12 jaar; zowel initiatie als gevorderden 70 €;
  • voor jongeren tussen 12 en 18 jaar; zowel initiatie als gevorderden 80 €;
  • voor volwassen zowel initiatie als gevorderden 90 €.

KORTINGEN voor gezinnen: Het 2de (jongste) gezinslid geniet van 10% korting, het 3de gezinslid van 20% korting, het 4de gezinslid van 40% en de volgende gezinsleden van 50% korting.

  • Niet-leden van de Gezinsbond:  U kan zich steeds aansluiten via de website à 40 euo per kalenderjaar; indien u dit niet wenst betaalt u 10 euro extra op de bovenvermelde prijzen per persoon.

 

De verzekering bij de Gezinssportfederatie (GSF), dient eenmalig betaald te worden per kalenderjaar en is geldig voor elke sport (zwemmen, turnen,…) georganisserd via Gezinssport Vlaanderen. Voor jongeren tot 18 jaar kost deze verzekering 7,00 euro, vanaf 18 jaar is dit 9,00 euro per persoon. 

Om een goede planning van de lessen te kunnen opstellen,  bezorg je gegevens op bovenstaand adres, of ze door te sturen naar het e-mailadres. Wie te laat inschrijft en betaalt, heeft minder keuze in de lesuren en groepen.

Gebruik voor elke persoon een aparte inschrijving. 

OF, stuur een e-mail met je gegevens naar tennis.gezinsbond.asse@gmail.com. Geef aan wanneer je absoluut NIET beschikbaar bent op de dagen maandag, dinsdag en donderdag. Let op! Geef minstens 3 uren op waarop je wél beschikbaar bent… Weet dat hoe meer je beschikbaar bent, hoe makkelijker we optimale groepen kunnen vormen.

  1. Enkele dagen later zal je een antwoord ontvangen met het exacte bedrag en de uitnodiging voor betaling.
  2. Voer zo snel mogelijk de betaling uit, uw inschrijving is pas definitief na betaling!
  3. Daarna ontvang je de info met de dag en het exacte uur waarop je kan tennissen.

Bedankt voor je vertrouwen en tot binnenkort.

Alvast veel tennisplezier!

Het trainersteam

Contact tennis:

Verantwoordelijke: Hans Van der Meersch

Tel. 02 461 19 26 (na 18u30)

Pastinakenstraat 122, 1730 Asse   

e-mail. tennis.gezinsbond.asse@gmail.com

Inschrijving Lente Tennis 2019

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.