Kleuterbeweging (Multimove i.s.m. Fit & Gezond Asse)

Op een speelse manier aan de hand van Multimove, kinderen prikkelen om hun motorische vaardigheden verder te ontwikkelen en te bevorderen. De kleuterbeweging van de kleuters zal doorgaan in Vijverbeek en de Multimove voor de lagere school zal plaats vinden in De Springplank, Oudedendermondsebaan 19 te Krokegem.

Locatie

Asse 1730 Vijverbeek en De Springplank Kleuterbewegen

Tijdens uitdagende bewegingssituaties in de Multimove lessen komen de 12 fundamentele bewegingsvaardigheden aan bod. Deze zijn: dribbelen, glijden, heffen en dragen, klimmen, roteren, slaan, springen en landen, trappen, trekken en duwen, vangen en werpen, wandelen en lopen, en zwaaien.
Stuk voor stuk basisvaardigheden die een kind op jonge leeftijd moet verwerven om de motorische ontwikkeling te prikkelen en bevorderen. Alle bewegingen die een kind nu en later zal gebruiken, zijn hierop gebaseerd. De fundamentele bewegingsvaardigheden zijn cruciaal om op latere leeftijd sport specifieke vaardigheden te leren.
Multimove onderstreept het belang van een brede motorische ontwikkeling en kan de start betekenen van een gezonde en levenslange sport- en bewegingsparticipatie. Plezierbeleving staat hierbij centraal.

Praktisch

Doelgroep
Kinderen (1j - 12j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
40.00

1 losse reeks (10 momenten) : €40 (leden) €50 (niet-leden)
Volledig schooljaar (30 momenten) : €110 (leden) €135 (niet-leden)
Verzekering : €10 per jaar per kind

Inschrijven

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Marieke Bejaer & Tina De Greef

Meer activiteiten

Ma dec 11
Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel