Wintertennis THOF 2023-24

De Gezinsbond van Asse-Bekkerzeel-Kobbegem biedt tennislessen aan en dit voor zowel de prille beginner als voor de gevorderde speler van elke leeftijd (ook voor beginnende volwassenen). De jongsten maken kennis met tennis op een speelse wijze. Voor gevorderde tennissers komen naast de technische aspecten eveneens spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is in wedstrijden.

Locatie

Asse 1730 Pastinakenstraat 31 Sportloods van Asse (Achter het zwembad)

Wat is het doel van de winter tennistrainingen?
Blijven sporten en bewegen tijdens de donkere maanden op een ontspannende en speelse manier. Ook is de winterperiode voor tennissers het ideale seizoen om nieuwe technieken aan te leren of verder aan te scherpen. Voor de jongsten gebeurt het tennissen op een speelse wijze, voor de kinderen wordt gewerkt volgens de kleuren van Tennis Vlaanderen (blauw, rood, oranje, groen). Voor gevorderde tennissers komen eerder spel- en tactisch inzicht aan bod hetgeen nodig is voor wedstrijden en eventueel competitiespelers.
Praktische organisatie?
De tennistrainingen gaan wekelijks door op hetzij maandag-, dinsdag- of donderdagavond. Voor de jongste kinderen vanaf 6 jaar (1ste leerjaar) gaan de lessen door om 18 uur. Oudere kinderen en jongeren zijn aan de beurt na de kinderen tussen 18 en 20 uur, afhankelijk van de bezetting. De volwassenen spelen later op de avond tot 22 uur.

Waar? In de Sportloods van Asse (achter het zwembad): Pastinakenstraat 31 te 1730 Asse

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
295.00

 Leden van de Gezinsbond:
 Prijzen inclusief verzekering Gezinssport Vlaanderen tot 31.12.2024:
 voor de kinderen vanaf 6 jaar (geboren in 2017) tot 21 jaar: zowel initiatie als gevorderden 225 euro.
 voor volwassen (vanaf 22 jaar) zowel initiatie als gevorderden 295 euro.

 KORTINGEN:
o Leden van de Gezinsbond: U krijgt een korting van 20 euro per persoon op de bovenvermelde prijzen.
o Gezinnen met meerdere tennissers krijgen een korting voor gezin.
 Opmerking: Niet-leden van de Gezinsbond kunnen zich steeds aansluiten via de website à 49 euro per kalenderjaar. Indien u dit nu in orde brengt, dan is het lidmaatschap geldig voor tot eind 2024.

Inschrijven

Verdere info kan je aanvragen via het mailadres tennis@gezinsbond-asse.be en kan tot 1 september bij voorkeur online https://forms.gle/2Y7ucErE5p9aGSWz7

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Meer activiteiten

Ma dec 11
Locatie

Vlaanderen en Brussel 0000 thuis Vanuit je zetel